Paradiset.

Ta mig till paradisets land. För mig dit och släpp mig aldrig. Finns där för mig, älska mig och låt mig aldrig gå min väg. Jag vill tro att det finns hopp om att bli räddad. Men innerst inne finns det där lilla barnet som sitter ensam i ett hörn och gråter, av rädsla, av sorg, av ensamhet. För mig till paradisets land och var min, för evigt.

/Elin

Lets´s talk about it


Once again we're sitting here 
the silence is killing me, killing you
Its hard to breathe, the air is gone
I turn to you

I want to say it
my feelings is burning inside
but the moment has died
Along with everything I ever thought I was

Let's talk about it
Don't scream, I won't cry
Keep in mind that I love you

The Words are harsh but I need to hear it
So look into my eyes and tell me
that we weren't meant to be



 

Elin Sandén


Tjoflöjt!

Hejhej allihopa!
Nu vare typ fleeeera veckor sen ja skrev här, haha, duktigt av mig! Jag har haft så sjukt fullt upp eller inet orkat.
Helgen har varit super! I fredags va ja ledig från skolan, men det va föreställning i skolan som faktiskt, lilla jag, fick hjälpa til lmed o styla 1800 tals frisyrer, yehoo. Efter det drog ja till Rissne för att ha lite quality time med min kusin. Blev kvar där till klockan va runt halv 12, då drog jag hem. Mycket sömn blev det inte utan jag hade telefonsällskap med hemlig person, mycket trevlig än! så jag va vaken till runt 5 på morgonen sen somna jag gått. Igår va ja ut emed astrid, vi va först hemma hos henne o föra o sminka oss o tog på oss alla henens pälsar och tog en massa ruuliga bilder. Jag såg ut som en rysk jävla överklassbrud med en "pälsmössa", solglasögon och pälsväst, hahaha!! Sen drog vi in till stan och spårade sönder!! tyvärr blev det viper room... menmen, As kompis fyllde 18 så hon fick bestämma så det blev det. Men kul va det, vi dansade loss, killarna bildade en ring kring oss tre, haha, det va helt galet! va hemma vid kvart över 3 inatt så det är gött. Idag (även som igår) har jag bakat en jävla massa cupcakes med mamma til pappas 50 års fest, that´s right ni hörde rätt, lilla pappa fyller 50 på torsdag, han blir gubbe! haha, men bakat har ja gjort, repat med bandet har jag gjort, köpt en ny klänning har jag gjort och snart ska jag iväg och fira min vän eric <3 som fyller 19 idag! grattis på dig ponken!
Så, vi märker när jag skriver igen :)
Men so long så länge!
PUSS!

Nattinuffs.

Haha, jag bloggar verkligen i intervaller, fy på mig! Det är verkligen dåligt.. ! Men som vanligt hittar jag inte min kamerasladd, har annars en del spännande bilder på kameran, men nu är allting i en enda röra i mitt rum då ja ska flytta ner en våning och ut i förrådet, egen ingång! WEI! det kommer bli super.. men nu kära vänner, så måste jag sova, klockan ringer halv 6 imornbitti. Inte skönt. Så.
Godnatt finingar! 
Puss

RSS 2.0