Livets stora gåta, älska, glömma & förlåta

Ja så är det verkligen.. jag kom till insikt idag att jag verkligen inte kan leva kvar i det som varit. Jag är inte en perfekt människa jag heller.. det är ingen. Jag vet bara att jag vill säga Jag älskar dig, till dem personerna jag verkligen älskar nu. Så att man inte ångrar sig någon gång och mår dåligt över att man aldrig sa det. Glömma det som varit, allt det onda och det man vill och kanske borde glömma. Men framförallt förlåta, andra men även sig själv för det man gjort och mår dåligt över. Det är nog vädigt viktigt för att kunna leva vidare efter något jobbigt son hänt.. kan man göra allt det här. Då lyckas man verkligen och man växer som människa. Och jag är på väg ditåt. Till alla er som känner mig och har en betydelse i mitt liv, ta åt er av det här.

Jag älskar dig.

Somsagt.. Lär dig livets stora gåta, älska, glömma och förlåta.
Det har jag gjort..

Lov, livet och världens bästa vän.

Har haft en underbar helg, har varit med världens bästa vän som var min bästis i hela lågstadiet, allt som är menat att vara visas med tiden. Hon gick precis och om 40 min har jag körlektion. Jag är riktigt trött idag och jag känner på mig att det kommer att gå dåligt.. och det är så skönt att det är lov. Jag älskar det. Det var inte så här jag ville att mitt liv skulle vara.. jag vill att det ska bli bra igen. Jag känner inte igen mig själv. Det blir vad man gör det till, ja. Men man kan inte ändra på allt. 
Take me higher and higher..

Trött

Jag orkar verkligen inte låtsas vara glad längre för det är jag inte! Jag orkar inte låtsas att jag mår bra och fly från alla problemen! JAG ORKAR INTE NÅGOT JÄVLA MER, jag krigar inombords varje dag, jag gör mitt bästa, när ska det blir bra igen!? När har allting ett slut? jag är ingen falsk jävla människa, allting jag säger kommer ALLTID direkt från hjärtat... jag orkar snart inte ens andas för att det är för krävande, när tar det slut? jag orkar inte kämpa där inne mer, orkar inte lida mer.. 

Can you feel the love toonight

Igår var alla fina vänner från Rissne hemma hos mig, jag har huset för mig själv i helgen såå ^^ Det var hur kul som helst, vi spårar som bäst när vi är tillsammans. Och jag ska lägga upp bilder, nu SKA jag det! :P Det blev vin, vattenpipa, massa kääk och bordsbön = Simon spelar "Can you feel the love toonight" på pianot så starkt han bara kan och vi öser gärnet med djurläten, sång ja allt. HAHA! Simon ringde någon fjårtis från axels mobil och drev totalt med henne, och helt seriöst, så va hon HELT blåst. "Du är fett lame alltså, allting verkar fett lame.." "Alltså va? Lame?" "Jaa, du är fett lame assåå" "Lame? vad är det?" det är bara en grej av allt.. haha. Vi hade sjukt kul iaf. Dom drog för typ en timme sen och nu är Steffi på väg hem till mig och ja.. utgång ikväll? Orkar man? det är frågan... 
Vi får se vad som händer helt enkelt :) 
Love E

Rivers of time.

In her dreams, their,´s innosence all after. Feel so green and the sky is all so blue. In hear dreams she´s happy ever after. But her dreams have never quite come true. All her life she´s been waiting for something, someone to take her home. Far away from all those memories, to a place she left behind, to the girl she sees through hurted eyes, back along the rivers of time.
Life was hard and stole all her tomorrows, all the stars was heavens endless tears, and her heart was crousified and hurted. All her skars had deeping through the years. All her life shes been waiing for something, someone to take her home. Far away from all those memories, to a place she left behind, to the girl she sees through hurted eyes, back along the rivers of time.
Back along the rivers of time..

Moving on

Dreaming, hoping, for another try
I’ve been looking, searching, deeper down inside
And if I loose my way, I’ll find another road
‘Cause I can make a change on my own

I’m moving on and I’m gonna get stronger now
And nothing will break me down
I will not give in to doubt
Those days are gone, I can be who I wanna be
Start living my life for me
I believe that finally I’m moving on

Something, somewhere, that I long to find
I am learning, slowly, one day at a time
That if I loose and fail, I’ll be fine

I’m moving on and I’m gonna get stronger now
And nothing will break me down
I will not give in to doubt
Those days are gone, I can be who I wanna be
Start living my life for me
I believe that finally I’m moving on

(I can move it) To a brighter dawn
(I can move it) Gotta take the fight
(I can move it) I can make it right
I can make it right

I’m moving onnn….
Nothing will break me down
I will not give in to doubt
Those days are gone, I can be who I wanna be
Start living my life for me
I believe that finally I’m moving on.

/Elin

BW


Broken Wings

Take these broken wings
And learn to fly again, learn to live so free
When we hear the voices sing
The book of love will open up and let us in
Take these broken wings
Ja.. hela jag är broken wings just nu, på många olika sätt. Jag känner mig nästan apatisk.. 


Jag tänker inte tvinga dig till något o jag tänker inte säga något mer. Jag hoppas att du själv ska inse o förstå hur mycket fint jag ser i dig.

Och så riktar jag mina tankar mot högre skyar och ber om att när min farmor kommer dit, att hon får det bra och slipper lida mer, du kommer föralltid att vara saknad. Jag älskar dig, Farmor. 

/Elin

Släpp mig fri.

Ta mig till kärlek. Låt mig slippa lögner, svek och avundsjuka. Världen är för liten för både dig och mig. Släpp mig fri. Vi möts halvvägs, under tiden tills dess: tänk. Inte på förr och varför utan på nu, vad vill Du göra. Anpassa dig aldrig. Följ dina drömmar. Tills dess att dina ben inte kan bära dig längre och du känner dig färdig. Tills att du är klar.

I am not interested in money. I just want to be wonderful.

You can always rise no matter how low you sinks

Det är sant:
You can always rise no matter how low you sinks.

Eller?

RSS 2.0