Skolan.

Sitter i skolan nu, har egentligen geografiprov, men iris är inte här än så ja kan inte skriva...... iofs rätt skönt då jag inte pluggat så jättemycket till det. Men ändå..  Så nu sitter jag här o skriver o gör inte så mycket, ska snart kolla om iris kommit igen. :) kul inlägg va? haha.. verkligen. ^^  

?

isit?

Sometimes, i do miss you alot..

no

m

I´m not perfect, yes i do wrong, i´m trying my best, but it aint good enough

The lion king



Okej, jag va ju då i london förra helgen med min söta vän johanna, o vi bestämde oss redan innan för att gå på musikal, men inte riktigt vilken, vi såg nån reklam om lejonkungen o tänkte varför inte? Så vi fick biljetter på 5 raden nästan längst fram, o ja hade inte skyhöga förväntningar, men herregud. Det är den bästa musikal jag någonsvin varit på. Jag o johanna grät under första låten (Circle of life) o håret på armarna reste sig hela tiden! Det var så sjukt bra Scenografi o allas röster, helt sjukt! Speciellt apan som ja aldrig kommer ihåg va den heter, men shit alltså. Här är en snabbversion av typ hela grejen, enskilda låtar finns på youtube. Åker ni till London, tveka inte! Se den!! Fyfan vad bra den var.. kände mej riktigt lycklig i 2 timmar, helt underbart :) enjoy!
Nu blire en liten promenad ner o kolla på nya gymmet i bromsten! sen geografiprov imorn.. fuck.

Puss

Andra chans

Men det är ju så att alla förtjänar en andra chans, alla kan göra fel. Jag dömer dig inte för något.


Dåligt.

Hej. Förlåt för att jag är så inaktiv hela tiden. Mår inte så jättebra just nu så det kommer bara bli tråkiga o orelevanta inlägg då. Men jag lovar att så fort jag har ork så kommer ja fixa bilderna från london och skriva lite mer!

Kommer jag någonsin komma ifrån det? När kommer allt ha sitt slut? Var det ett dumt val av mig från första början, ett dumt misstag att verkligen lita på någon och tro på det. Så känns det nu. Trodde aldrig att du skulle svika mig o sluta bry dig, när du en gång sagt dom tre orden till mig. Jag litade på dig att du skulle finnas där för mig när jag behövde dig, men du ville inte se mej så, du ville se mej som att jag var dum i huvudet, du valde att tro det om mig. Och jag kan inte ändra hur du vill tycka och tänka om något, men jag kan önska att du kunde se mig som den jag är och inte vara så blind. Jag är mer än vad du tror om mig, så mycket mer. Men du vill inte se det, du blundar för det. Du blundar för att se mej som den jag är. Är du rädd? Rädd för att du gjort fel val? Att lita på o älska en människa och att vara älskad av den personen är det bästa som har hänt mig, även fast det som hände sen var bland det jobbigaste jag vart med om. Så varför skriver jag ens dethär om jag har klarat mej igenom det o lämnat det bakom mig? Jag vet inte, men det kan vara för att jag nog någonstans där inne fortfarande älskar dig. Vill inte ha det såhär. Jag kan inte prata med dig, jag vill inte det heller. Jag kan inte titta dig i ögonen för att du svek mej som du gjorde. Men när du är i samma rum känner jag din närvaro, din värme som jag en gång fick komma till. Vi andas fortfarande samma luft o vi kommer aldrig komma ifrån hur bra det än skulle va, att det en gång varit vi.

Hemma.

Nu är jag hemma igen o vilken resa det var, otroligt bra! Menmen, ja skriver mer sen o lägger upp bilder o allt, nu ska ja äte sen ut o träffa steffie o prata.

Det kan bara bli bättre <3

London!

l

Puss på er alla, nu drar ja o johanna till london!
Torsdag - Söndag. Love <3

Missyou.

f

I just want you here.. stay with me through the night.. i´m cold.
i can´t handle all this by my own.. my bed is empty waiting for someone who wants to be there,
and
stay.

Sweet dreams.


If tomorrow never comes.

Hej igen, förlåt för att jag inte skrev igår men ja var så otroligt trött när jag kom hem så ja somna i soffan under idrottsgalan :P haha. Dagen igår va bra, gick till 14.20 sen kom steffi till mig o vi snackade o skrattade o rökte o allt gott. Sen gick vi och kollade på skor, assnygga på belleshoes där det va REA! Men båda var luspanka så det blev till att dreggla o drömma sig bort istället. Efter det drog vi oss in till stan o Åhléns. Jag har kvar presentkort där från i julas så jag inhandlade ett par svart overknees, assnygga o lite nya smycken som alltid behöves. Sen skulle hon iväg så vi åkte hem o ja la mig i soffan (hade annars tänkt o träna) men ja somnade o ja, så vare med det. Vid 11 ringde tilda mej o vi snackade i typ 1½ timme om allt mellan himmel o jord. Stackarn mår inte bra efter resan.. menmen, jetlagen försvinner väl tillslut. Dagen har också varit bra, somnade i princip på både italienskan o dubbeltimma historian :P italienskan va bara jobbig o vi snackar om IsraelPalestina Konflikten nu o det blev bara så sjukt mycket så jag dog nästan haha :P Sen snacka han typ bara om bibeln (för att göra en lång mening kort) Som jag har fått rätt så nog av efter 3 år på sjövik 2 veckors bibelläsning där jag vare på varje lektion somnade, så började misstänka om det hade nått med det o göra. "Första moseboken, salomo...*snark*" haha. skulle vara så typiskt mej ^^ Sista timman har vi då kör som alltid är lika roligt.. hehe. Idag hade vi dock 4 st som går på musikhögskolan o utbildar sig till musiklärare där o då blev det iaf lite sting i sången, haha... vi låter nästan som en kör nu :P haha. Aja, efter det tog jag sällskap hem med fanny o höll på att missa min buss eftersom alla fucking pendeltåg är försenade nu, men tur hade ja o han med den ändå ^^ Sen la jag mig o kolla på Las Vegas o drömde mej bort. Morgondagen är en skön dag o ska försöka lägga in lite bilder nu snart.

Haha varsågoda alla för ett jättekonkret o intressant inlägg haha, kommer bättre sen :)
Glöm inte att Barack Obama svär president eden idag

Dagenefter.

Hej igen alla!

Idag har jag mest sovit o kollat på tv o tagit det lugnt. Kom hem 4 inatt efter en sjukt kall promenad lite halvlullig sådär från spånga med klackskor. Det var sjukt kallt! Men iaf, kvällen igår är helt klart godkänd! Först va ju ute på en promenad med Hanna, det var mysigt o vi pratade om allt mellan himmel o jord. Senare gick jag hem o gjorde mej iordning för kvällen:
Svarta spetsstrumpbyxor,
ett svart ganska långt linne,
en röd addidaströja
guldsmycken 
bruna stövlar.

Har tyvärr ingen bild då min älskade systemkamera är urladdad, men ska ladda den o ta en bild så ni får se!
Iaf, vid 6 åkte jag hem till steffi o vi gjorde oss iordning o jag blev beundrad för mitt hår av hela hennes familj, haha, lite roligt ^^ Sen gick vi ut till bussen som skulle ta oss till bergshamra bro och anton som köpte cider o cigg till oss, väldigt najs då systemet hade stängt redan vid 3. Iaf, därefter åkte vi till söder och hamnade nästan precis vid södra station, väldigt nära min skola så att säga, lite ångest o nästan se sin skola genom ett fönster :P haha.. Iaf, det var mycket folk där o det var riktigt kul! Jag va dock lite otaggad men de gick bra ändå. Vi dansade o hade otroligt kul, även fast det var många dryga killar där, typ 3 st schyssta, haha. Menmen, det spårade ut totalt sen när en tjej inte hittade sitt busskort, sen vare ytterligare 3 busskort som var borta, 2 ipods, steffi blev av med 500 spänn från hennes plånbok o jag med 100 spänn från min jackficka. Men allt annat hade jag kvar, phu! Så vi några gick mod medis vid kvart i 2 o åkte med tunnelbanan mot stan vid 02.03. Jag hoppade av i Centralen o sa hejdå till steffi o dom andra (idioterna) o gick till nattbussen som skulle ta mej till spånga. 02.43 va jag i spånga o mötte en god vän som ja rökte med o pratade tills klockan var 03.40 då jag gick hem o var hemma vid 04.00. Klockan 10.00 blir jag väckt av ett sms från steffi att hon ville prata, jag kan inte säga om vad, men det finns idioter!!!! jag blir så arg... Aja. Det var kvällen over all o helt okej var den ändå. Nu sitter jag här o ska strax gå ner o spela lite flöjt o sen gå ut ett tag, o nu e tilda hemma! <3

Iaf, när min kamera e laddad får ni bilder ni kan roa er med :)
Men nu ska jag dra mej från datorn ett tag!
Puss på er alla o man gör misstag ibland, var alltid beredda att förlåta.

Just smile, and everyting will be alraight honey. I will always be here for you <3

PUSS!

The Script

Nu ska jag strax åka in till stan o gå till banken o shoppa lite. Ska förmodligen möta Steffi ett tag också. Väntar på ett samtal där det ska stå TILDA! Idag kommer hon hem, min fina underbara vän <3
Så nu ska jag bara städa mitt rum, äta lite lunch med papi o sen åka in till stan. Har hittat en ny underbar låt btw, lyricsen till den är i förra inlägget, hittade ingen html kod så ni får gå in här o kolla, superbra :)

http://www.youtube.com/watch?v=vi7kHvM-ivI

What am i going to do when the best part of me was always you.

Skriver mer senare i eftermiddag, i kväll äre fest med steffi som gäller! woo!
Puss på er så länge!


Elinsägergodnatt.

Inga riktigt serisöa inlägg idag tyvärr, har vart lite bizzy nu på kvällen med middag o en kall lång promenad. Men nu är klockan 02.23. Det känns som om vissa har fått en helt fel bild av mej, jag är verkligen inte sån. Ni som verkligen känner mej vet hur jag är. Menmen, that is the past. Nu är nu och det är det ja måste leva i. Imorn ska ja till stan o inhandla svarta knästrumpor på H&M o sen köpa en ursnygg svart spetsvolangkjol från Monki, blev helt kär i den idag. (Tur att du fick mej o prova den carro!) O sen på kvällen bär det av på fest på söder med Teffi, wehoo, så det blir super! o Tilda kommer hem!!! Min sötunge!! Skriver mer imorn. Dagen har iaf varit bra.

Godnatt alla söta o underbara därute!
PUSS från Elin!

A quiet sound.

quiet

I'm still alive but I'm barely breathing
Just prayin' to a god that I don't believe in
Cos I got time while she got freedom
Cos when a heart breaks no it don't break even

Her best days will be some of my worst
She finally met a man that's gonna put her first
While I'm wide awake she's no trouble sleeping
Cos when a heart breaks no it don't breakeven... even... no

What am I supposed to do when the best part of me was always you,
And what am I supposed to say when I'm all choked up that you're ok
I'm falling to pieces, yeah,
I'm falling to pieces

They say bad things happen for a reason
But no wise words gonna stop the bleeding
Cos she's moved on while I'm still grieving
And when a heart breaks no it don't breakeven even... no

What am I gonna to do when the best part of me was always you,
And what am I supposed to say when I'm all choked up that you're ok
I'm falling to pieces, yeah,
I'm falling to pieces, yeah,
I'm falling to pieces
(One still in love while the other ones leaving)
I'm falling to pieces
(Cos when a heart breaks no it don't breakeven)

Oh you got his heart and my heart and none of the pain
You took your suitcase, I took the blame.
Now I'm try'na make sense of what little remains ooh
Cos you left me with no love and no love to my name.

I'm still alive but I'm barely breathing
Just prayin' to a god that I don't believe in
Cos I got time while she got freedom
Cos when a heart breaks no it don't break
No it don't break
No it don't break even no

What am I gonna do when the best part of me was always you and
What am I suppose to say when I'm all choked up that you're ok
(Oh glad your okay now)
I'm falling to pieces yeah
(Oh I'm glad your okay)
I'm falling to pieces yeah
(One still in love while the other ones leaving)
I'm falling to pieces
(Cos when a heart breaks no it don't breakeven)

Oh it don't break even no
Oh it don't break even no
Oh it don't break even no

Du får inte


SALE

Middag hos agnes, supermysigt. O nu äre efterrätt så det blev verkligen ett kort inlägg, men ja skriver mer sen.

I want to be in your bed tonight...


Ut i det kalla.

Dagen har varit skön, somna på geografin, hade tre timmar håltimme, död åt svenskalektion o sen dubbeltimma italienska vilket blev 1 timma o 10 min då ja åkte hem med fanny som slutade då. Busigt. Idag är jag rätt seg, har varit lite smått sjuk i drygt 2 veckor nu. Så nu hostar jag o låter som om ja rökt i 40 år, yäää. Fick precis ett sms från steffi att ja ska träffa henne senare ikväll, vilket är lugnt för jag har ju då bara 1 lektion på fredegar! 11.10 - 12.00 !! O sen en rolig hemlis.. På torsdag nästa vecka åker jag till London med johanna, ska bli så sjukt kul!! Shoppa loss som fan ska ja göra o sen lite annat skoj. Så det ser jag framemot. Sen så har jag blivit bjuden till Aggie imorn på tjejmys, så nu är helgen bokad. Super :) Sen ska ja börja träna mer, gymkort o allt, inge mer sött. Haha, jodå ja ska lyckas med det ! :P Men nu ringde steffi så nu ska jag gå ut :) kanske skriver mer sen.
Puss!
mjy


I´m changing

ekajj


There is so many things that i would like to say to you, and i would never lie to you even if you think so. But how are we suppose to make this work? I´m changing now to a better person, but she has always bined there behind, waiting to get out. I´m stronger now and i will put myself first from this moment on, but i want you to know that no matter what happends, i´ll be here for you, because what we shared was something special, something no one can take from us.
I have a heart that beats, for many of my friends and it will always keep doing that, always for you.  



 

Smultronställe

mm

Rite time and place, love will find you..


Heyyou!

Jepp nu sitter jag här o hostar. Ja ska så småningom börja lägga in en massa bilder här o skojsa lite med det, efter lördag blire nog en hel del. På Fredag har ja inga planer, får se vad som dyker upp. På lördag ska ja o steffi på fest, underbart! Haha, o jag som skulle få tillbaka min normala dyngsrytm, lycka till med det. Haha. Dagen har varit bra, hade ju somsagt en skön dag som inte var så påfrestande nånstans, o vet ni vad? På lördag kommer TILDA HEM! Ungen har varit i chile i 6 veckor, orättvist! Din lilla skitunge.. haha.
Sen en rolig sak, jag går ju samhällslinjen på Södra Latins gymnasium, haha visst det är en bra linje men jag är verkligen inte en samhällsvetare. På idrotten idag skulle vi ge feedback till Fanny o Ina som höll en egen lektion! Bollekar o grejjer o det va kul, alla tagga som fan så de vare värt! Haha, men iaf, vi hade en vikarie idag och hon sa att vi skulle gå varvet runt o alla skulle säga lite.. det va ca 5 st före mej och sen näre va min tur så säger jag att det var kul o bra o att dom var tydliga o så och ja kom inte på nått ja tyckte va så dåligt, o läraren frågar varför jag tyckte att det var bra, o blabla, sen säger hon att man måste prata väldigt införligt efter att min kompis också sagt nått sånt.. när vi gått varvet runt så säger hon högt o tydligt "Det märks att ni är samhällsvetare, ni analyserar så bra, det är bara samare som kan göra det" japp det märks så tydligt..
Haha, jag är INTE en samare ;) ^^ Jag har varit uppe sent typ varje kväll o det börjar ta på mej nu, menmen, what to do, what to do :) Jag har valt att jag vill vara lycklig och må bra, bara vara mej själv o få göra det jag vill. Det är det viktigaste nu och jag har Steffi vid min sida som jag vet aldrig sviker mig, o det älskar jag dig för hjärtat <3  Lovet blev så otroligt bra när vi umgicks. Anyway, nu ska jag gå ut på promenad med Ole i öronen o njuta av en cigg mellan mina fingrar.

Tankarna föds till liv ibland, hur skulle det ha sett ut om det som hände inte skulle ha hänt, men det kommer få vara osagt. I mitt hjärta finns du kvar, som du är för den du är och för det vi delade, tack <3


Kärlek är som feber, den gör en het.

Puss o Godnatt sötnosar
ElinPelin


I skolan

Japp, nu sitter jag i skolan och väntar på att carro ska ha rast och sen träffa steffi o ta sällskap hem :) hon är min älskling. maha, har träffats rätt mycket nu under lovet, myssss :) Mycket fester o kul, o fan vad värt det va :) Speciellt förra fredagen! Aja, nu tickar klockan o jag bara väntar o väntar.. Skolan känns bra nu, är glad o mår bra, hoppas bara på att det ska bli det bästa va sej självt. Ja tänker fortfarande, men aja, orelevant! Jag ska skriva om det en annan gång! Nu fan ska jag bara ha kul o leva singellivet :D (ellerhur steffi? (; ) haha! jepp, men ja skriver mer senare!! 

Kyss o smek! 

Give it one more try...  

Hej igen.

Hej alla, nu är jag tillbaka och jag ska bannemej börja skriva ordentligt mycket o roligt här nu! Har en ny design o ett nytt glatt humör att jobba med :)

Nu e klockan 01.18 o jag måste faktiskt sova, men nu har jag startat igen o det känns bra :)
Min dag imorn består av:
09.20: Samhällskunskap B
10.20: Klassråd
11.10: Idrott
12.40: Lunch
13.40: Geografi B
14.30: SLUT!

Rätt okej dag faktiskt, allting fungerar bra i skolan nu och ni som känner mej vet hur jag har haft det, men nu är det okej igen :) men inget mer sånt nu!
Vi hörs imorn!
PUSS! <3

What if i told you, it was all ment to be...?

RSS 2.0