Kuul

Nu sitter jag i bussen på väg hem från ett sjukt roligt sportlovsläger. Har åkt skidor, skojjat o lyssnat på fjårtisdunk all night long. (a) haha, okej kanske inte så mycket. Menmen, nu sitter jag brevid simon o han kommenterar det jag skriver vilket jag finner ytterst roande. haha! Iaf, är väl hemma vid typ 6 ikväll o då ska jag träffa Tilda som nu officiellt är 18!! Stora tjejen! Så ja, nu är hon ju myndig o kan köpa lite roliga saker.. så ni får gissa själva :D haha. Iaf, skriver mer när jag e hemma ikväll, nu måste jag försöka vara lite social i bussen. 
PUSS från Elin

Lite bilder bara för att:
9 yeah Elin 

Godnatt.

Jag säger bara godnatt. 
Alla som läser har väl förstått att ja inte skriver så mycket intressant så ofta. Men en dag. Jag lovar er. Ska bara få min layout fixad av en kompis först å så :) har ju en mac nu o vet inte om det går att ha photoshop då :S hoppashoppas..!! nån som vet?
Puss o smek o lek, sov gott!

A womans worth.

ahe

You could buy me diamonds
You could buy me pearls
Take me on a cruise around the world
Baby, you know I'm worth it
Dinner light by candles
Run my bubble bath
Make love tenderly to last, and last
Baby, you know I'm worth it

Wanna' please; wanna' keep; wanna' treat your
woman right?
Not just told, but to show, that she knows she's
worth your time
You will loose, if you choose, to refuse to put her first
She will and she can find a man who knows her worth!
Mmmmmmmmm

Cause a real man knows a real woman when he 
sees her
And a real woman knows a real man 
Ain't 'fraid to please her 
And a real woman knows a real man always 
comes first 
And a real man just can't deny
A woman's worth

Dance.

 

Låten vi dansa till idag, den är tung! :)

Det är verkligen fett kul.. dansar ju som sagt hip hop o det är jävligt kul :) får ni chansen eller har lust o börja dansa, börja. Det sätter tankarna på annat håll, man får bra träning, se snygga killar (lärare) som är så sjukt sexiga för att dom dansar så bra (dreggel) haha, o framför allt ät det sjukt kul o en gemenskap :) måndagar är nu en av mina favoritdagar :)
Nu ska ja duscha o fixa mej sen krypa ner i sängen o hoppas på att någon kommer o kryper ner där snart brevid mej. Haha, nee inatt blire nog själv :) we´ll see ;) 
pussohej!

Godnatt mister tom.

Nu ligger jag i sängen o kollar på film. Älskar o kunna blogga o ha datorn i sängen. Bästa combon nånsin!
Ikväll har ja bara tagit det lugnt och tänkt lite. Vill bara tacka Eric, Elin, Stephanie, Matilda, Liselotte, Edvin, Markus, Johanna o alla mina andra underbara vänner, ni betyder allt för mej. Ni är bäst.
Imorn är det skola och inte så jättekul kanske.. men sen äre dans ! O det ser jag framemot :) ska bli såå kul! 
Så, sov gott o dröm sött o vakna blött. Haha, den va dålig. Eller som markus skulle säga det "Den är bara så 2007" haha.
Godnatt alla :)
puss 

Tråkdag.

jag

Jaa.. vad finns det att säga. Tankarna flyger runt i huvudet på mej. Det är så mycket nu som gör allt så mycket jobbigare. Igår fick jag en mac dock o det gjorde mej galet lycklig. Älskar den, så nu kan ja ligga i sängen o skriva ha så. 

Just nu behöver jag bara någon som lyssnar på mej o förstår mej. O kan ta alla beslut åt mej, för jag har svårt att veta vad som är rätt o fel nu. 

Lurade du mej bara? Allt var bara ett skämt. Så känns det. Men ingen ska få ta min plats någonstans, så är det bara. Sen är jag glad över att jag har de bästa vänner man kan ha, Markus o johanna, ni betyder så mycket för mej. <3

Det är svårt.. en dag i taget nu.

Tålamod


it´s just that.

last

Woman


It´s a game.

Ja det är det, ett spel. Ett spel som jag inte förstår mig på. Det är en kamp om makt, att visa sig stark o vara bra. Om jag bara för en dag kunde få lägga mej ner nånstans, känna att det inte gör något att ja bara är mej själv o får vila från allting. Det gäller att kunna stanna tiden, men det går ju inte? Jag förstår mej inte på hur man kan vara så osjälvdiciplinerad. Man vet inte alltid vad som är rätt o fel, men man kan iaf veta vart gränsen går. Det är som borta allt nu, o det tråkiga är när man måste välja mellan två saker, o det ena som man kanske egentligen skulle vilja som säkerligen inte går, så måste man ta det andra, även om man inte vill. För just nu finns det inget mittemellan när jag vet så mycket som jag gör. Det finns bara ett val.



Jag orkar inte!

Nu får det vara nog, vem är du som kommenterar mina inlägg? Vet du vem dom är ägnade åt? Om inte, snälla sluta, jag har gått igenom så mycket för att komma dit jag är idag, så är du ingen jag känner o du inte vet vad det handlar om, snälla sluta då. Men är du någon som ja vet vem det är, snälla berätta för mej då.

Jag är trött på allting.

Svar.

Vad menar du?


Romme.

Imorn bär det av mot romme, ska bli sjukt kul! Ska åka buss med moa o carro o vi ska busa i backarna, så det kommer bli najs! Får se hur allt kommer att kännas. Jag är rätt så trött nu o det sliter på kroppen att inte sova ordentligt om nätterna alltid, menmen. Det kommer det med :) Så ja, nu ska ja bara avsluta palestina israel pappret, sen sova!

Ha en super bra dag imorn alla, nu ska det åkas! :)
PUSS!

Jagvillutobusa.

Jepp, sitter här i datasalen på 3.an nu med klassen o jobbar med Israel o Palestina arbetet som vi håller på med på historian. Vi är i olika redaktioner o det är ja, Moa o alla grabs, alltså ja, moa o axel, richard, erik, erik o emil ^^ Vi ska göra ett magazin om konflikten, visst är det bra med förläsningar o så, men sååå skönt o få arbeta självständigt! + att vi får jobba kreativt för en gångs skull, haha, jag har för mycket energi i kroppen för kunna sitta still så länge. Men nu har jag iaf börjat på dans med Tilda! O det är så sjukt kul!
Vi dansar på Marikas vid rådmansgatan, House, Street, Hiphop osv. Det är så jävla kul, det är tungt! Så nu skare bli fart på mej igen. Aja, borde nog återgå till mitt arbete igen.. dehär ska bli bra!

Pusskram!

Glömmer det.

Okej det förra inlägget blev lite knas, jag har börjat skriva av mej otroligt mycket här.. kanske lite för mycket. Men ändå, tack för dom fina kommentarerna ändå. Det värmer <3

Nu ska ja ut på promenad o lyssna på musik :)

puss o kram!

Yes.

.

From a Distance




Lyckat ändå.

Hej och ursäkta att jag varit innaktiv under helgen, har haft mycket o göra o har inte riktigt varit hemma o haft tid o skriva, men nu ska ja sätta igång igen. Ikväll kommer det vara förändring här, så kolla då!. Så efter det så kommer jag skriva mycketmycket! Helgen har varit lyckad allt i allo, speciellt gårdagen då de va chillkrök hemma hos addepadde. Det var najs. På förmiddagen åkte jag med aggie o suffe till vällingby o shoppade mycket snygga saker, 1 svart body  o 1 vit spets BH från H&M, 1 grå stickad mössa från Indiska, 1 grårandigt löst linne från Gina Tricot o 1 ny väska från Accent (Wedins). Är supernöjd med alla köpen. Sen när ja kom hem tog jag mej en dusch o fixade mej inför kvällen. Gick sedan till Tilda vid kvart i 7 o roade mej lite.. Vi va hos adde vid kvart i 8 o sen kom allt folk in, jag hade med mej en koskenkorva som tydligen va poppis, "Alla finska alkisar dricker det" kommenterade Erik, haha, tack för den, vem vet, ja kanske är en finsk alkis egentligen? Wouldn´t think so. Menmen. Kvällen började segt men sen blev det mer drag.. slutade med att det bara var Ja, Tilda, Adde o Erik kvar, o fan va kul det va. The ordinary gang from the past. Vi spelade in en film som finns på Facebook, lagade mat mitt i natten o roade oss o snackade minnen. Så det vart bra. Vid 4 gick ja hem o la mej i min säng o kolla på film, sen somna jag gott. Så kvällen vart ändå lyckad. :) Idag ska jag städa i mitt rum, kolla in det nya gymmet som har öppnat i bromsten, plugga engelska o sen promenera. Men somsagt, ja skriver mer ikväll o så blir det roligare :) Nu ska ja nog fixa mitt rum. Hoppas ni också haft en bra helg :) 

Puss o Kram, Elin! 

RSS 2.0