What goes around comes around


I Can go the Distance - från Herkules


Higher - Erik Grönwall

Dags för promenad ute i det sköna!
Halv 5 ska jag till Friskis och köra ett pass, wish me good luck! Nu är jag igång på riktigt!


"A friend is someone who is there for you when she’d rather be somewhere else.."

// Elin

Friday night live

Nu har jag inte skrivit på ett tag, jag är en periodbloggare. Ibland väldigt ofta ibland inget alls! :P
Men iaf, gårdagen var tänkt att vi skulle gå ut jag, izzi och steffi men jag kände att jag var hur trött som helst efter dansen och så var jag sjukt otaggad. Man behöver ju faktiskt inte gå ut HELA tiden? iaf. Så tjejerna drog ut vet inte vart och jag mötte min kära vän simon i spånga centrum för att köpa godis, läsk och pizza. Mahah, tjooockis!!  Vi mötte typ hälften av alla vi känner i spånga på Ica? klockan halv 8 en fredagskväll :P inte bara jag som ville ta det lugnt.. iaf! Vi käkade på pizzerian och satt och kollade på Let´s dance på tv dom hade där, hahah, we´re the best simon! Vi drog till videobutiken för att hyra film där vi stod minst en halvtimme för att simon inte kunde välja!!! Jag valde sommaren med göran och simon valde mellan brüno och död snö, tillsut blev det död snö, en skräck "komedi" - Den bästa norska, nazi, zombiefilmen som någonsin har gjorts? nog den enda också :P Där fick vi oss ett skratt! Så det bar av hem till honom där vi körde rock band och kollade på filmen(rna) jag såg bara lite av död snö.. jag hatar sånna filmer!! :P Menmen, efter 17 års vänskap så lugnade han mig lite iaf! :)

Idag ska jag förmodligen ut med tjejerna dårå.. min kropp är rätt trött och otaggad, men det ska fan bli bra :) Idag ska jag boka lite olika saker som ska styra upp mitt liv och kollar just nu på Bean på tv, mihi ! hahah.. kommer aldrig att tröttna ! Menmen, om vi ses ikväll så ses vi i dimman!
Hare gott folk!
PUSS

// Elin

Every goodbye makes the next hello closer



I Want you Back - Jackson 5
Den här låten gör mig verkligen sååå glad!


// Elin

Dagens frågeställning:

"Hur svårt kan det va att inte vara en fitta när man har en kuk?"

Jävligt svårt tydligen..


Never let the fear of striking out, keep you from playing the game

Gårdagens roligaste:

Jag: Men skit i honom isabelle, han kan ta och skita på sig. Säg åt honom att strypa en neger!
Izzi: Men stackars negern! Vad har han med det här att göra?

Hahahahah, sötnos!
För alla er som inte vet så betyder det att skita.. :P



Jag och izzi igår + mitt kära körsbärsvin!
Berättar mer om gårdagen sen!

And as I say:
Never let the fear of striking out, keep you from playing the game

// Elin

On top of the world

Utgång ikväll med mina tjejer! You´re the best! Vi får väl se vart det bär av!

Gårdagen iaf, jag hade dans och det var SÅ JÄVLA KUL! Haha, som min lärare säger, "ni måste känna old school groovet i hela kroppen" "goofy" haha. Men det gick hur bra som helst och vi hade stört kul! Efter det gjorde jag mig iordning snabbt (fick byta om och sminka mig på dansen.. hann inte hem emellan) drog förbi ica och köpte blommor sen bar det av mot skolan och jag måste säga, jag undrar vad alla musikare gör på sina helger? Kl va halv 7 en fredag och dom va fortfarande kvar? haha.. iaf, mötte upp alla som var med på samma present. Ella hade med sig en stor korg där vi alla hade bidragit med olika saker, så korgen bestod av:
* Vitt vin
* Blommor
* 2 Teaterbiljetter
* Presentkort på 200 på en bokhandel Ellas pappa äger
* 2 Böcker

Nora gillar sådant så det var en toppen present till henne! Och jag hade äntligen fått mitt körsbärsvin! Som jag längtat. Vi gick dit och det var jättetrevligt. Hennes föräldrar är konstnärer, KG Nilsson heter hennes pappa, googla det, jag blev helt chockad! Dom bodde i en takvåning precis vid slussentorget och dom hade 3 stora panoramafönster ut mot slussen och vattnet, helt sjukt! Vi fick även se hennes pappas arbetsrum, helt sjukt.. takfönster hela vägen och mördarbelysning! Helt galet... Tydligen hade Evert Taube bott där innan också? Galet. Iaf, vi åt jättegod mat och efterrätt och alla blev lite runda om fötterna. Steffi va på Nype och ville stanna länge och självklart, så väntar jag tills hon vill gå så att vi åker hem tillsammans. Jag mötte Isabelle vid slussen och vi va på väg till Helens krog men ändrade oss för att vi hade så mycket att prata om.. så vi åkte till café 60 ist och satt där och myste! Vid halv 2 mötte vi Steffi vid centralen och vi väntade på bussen. Min bejbii va ledsen.. och jag hade burit runt på mina danskläder hela kvällen så hon fick låna mina dansskor och mina stora mjukisbyxor för att hon inte skulle frysa. Nattbussen kommer inte så vi får vänta läänge och då stöter vi på Adde, Alex Erik och nån kille jag inte minns namnet på.. haha. Dom va smått berusade :P men glada som vanligt och Adde blir så himla mammig och gossig när han är full haha. Bussen kom efter 40 min och när vi satt oss slocka steffi nästan direkt. Det blev pepp och deep talk med adde på bussen, han tycker att jag ringer honom för sällan.  Promenaden från bussen hem var den värsta någonsin typ.. jag kände inte mina fötter! Det var inte skönt! Väl hemma åt vi en massa, spelade rockband och pratade typ hela natten. Vi vaknade sent idag och det var svårt att ta sig upp! Det blev pizza till frulle haha! Sen har vi bara tagit det lugnt hela dagen, sjungit singstar och spelat piianoooo!! Nu är teffii på väg hit igen för att tagga inför kvällen, och isabelle håller på att spåra ur hon är på väg ner i spagat hahah. Menmen, vi får se vart det bär av senare iaf :) Jag ska iaf ta hand om min flickor ikväll. Hoppas att ni får en bra kväll :)

// Elin

It makes me sick

Haha! Kom till skolan idag, satte mig hos Iris och skrev Religionsprov. Hon är så underbar haha, provet gick bra! Vi hoppas på att han gillart iaf :) det skönaste med Iris är att hon snackar med en, går ut och röker så att man sitter helt själv där inne? och då kan man ju fuska om man vill det, (om man nu gör så) sen när jag är klar så får jag gå med pappret till min ordinarie lärares fack, på vägen kan jag alltså sätta mig ner och kolla på pappret och skriva om allting! Haha, hon vet om att man inte får göra så men hon är så söt. Efter det vare ensamble i 2 och en halv timme. Nu ska vi börja planka egna låtar och ta med dit för att spela! Idag tog Niklas med sig Frank Zappa _ Joe´s Garage! Haha, hans kommentar när han satt bakom trummorna och skulle visa Ylva hur man skulle spela var bästa idag nr 2:
- Nämen alltså vaddå det är skitenkelt, kolla, det är asenkelt... FYFAN VAD SVÅRT DET ÄR!!!! Haha, allting blir roligt när alla är trötta. Så där fick vi oss ett skratt, men bästa nr 1 var när vi skulle sudda ut tabsen på whiteboardtavlan och skriva dit våra egna och vi inte hittar nått sudd så vi alla sätter oss och lirar igen och när jag kollar upp från pianot så har Pontus tagit en PIANOstol och står och suddar tavlan med!! hahah, jag trodde att jag skulle döö!! Och pricken över Iet så kommer våran lärare in precis efter han är klar och SÄTTER sig på stolen, vi bara asgarva allihopa och han fatta ingenting, ni ska få ett videoklipp på när Pontus suddar, beware av mitt garv.. jag kunde knappt andas, skrattade så sjukt mycket! haha men det bjuder jag på! Var iaf en sjukt VÄRD ensamble lektion. Imorn är jag ledig också.. det är otroligt skönt. Ska ut till bålsta och träffa Robin som hjälper mig fixa tillbehör till kvällen. 16.15 äre dans och imorn äre ragga! Hur kul som helst ska det bli. Direkt efter det så ska jag göra mig iordning och åka till skolan för att möta upp alla som ska till Nora. Det är 19 - års middag + fest som gäller imornkväll, så håll i hatten gott folk! Dessutom har jag huset för mig själv i helgen, otroligt skönt :) Nu ligger jag bara i min säng och känner mig ensam? Vad är detta nudå?


lägger in en dikt som jag älskar just bara för att den är så rätt och så bra:

I hate the way you talk to me. And the way you cut your hair.

I hate the way you drive my car. I hate it when you stare

I hate your big dumb combat boots. And the way you read my mind.

I hate you so much it makes me sick - it even makes me rhyme.

I hate the way you're always right. I hate it when you lie.

I hate it when you make me laugh - even worse when you make me cry.

I hate it that you're not around. And the fact that you didnt call.

But mostly I hate the way I don't hate you -

not even close,

not even a little bit,

not even at all


- 10 orsaker att hata dig



// Elin

Smile



Jeeeeeeepp, på G till schuläään nurå ! Gud here i come ! Religionsprov liksom..

Smile though your heart is aching
Smile even though it's breaking
When there are clouds in the sky, you'll get by
If you smile through your fear and sorrow
Smile and maybe tomorrow
You'll see the sun come shining through for you

Alltid med ett leende på läpparna!

// Elin

Alltså..

Jag har lovat mig själv att aldrig sitta i den positionen igen. Ingen får trampa på mig och utnyttja min tillit igen. Jag spottar på den som gör mig illa, igen. Jag är ingen trofé som man skryter om, ställer på hyllan och plockar fram när den behövs. Dags att dra på skyddsnätet igen. Aldrig, någonsin, igen.

Freedom comes when you learn to let go




Don’t tell me you’re sorry 'cause you’re not,



Along the rivers of time

Jag är trött, har ont i kroppen och tänker alldeles för mycket. Känner inte för ett glatt inlägg just nu men, gårdagen började dåligt och slutade bra. Allt från att halka o skrapa upp händerna, slå i höften och hålla på att svimma efter till en fin lägenhet i kungsholmen med olika händeler. I Fredags så hade jag dans, det var hur kul som helst! Jag älskar hiphop/ragga, helt min grej! Sen efter det åkte jag till brommaplan för att möta Felix, mötte även hans kompis Tom då som hade lägenheten i kungsholmen. Jag och Felix åkte och köpte pizza, läsk och godis (Tjockiis tjejen jag veet..) Sen gick vi hem till mig och åt och pluggade, eller jag gjorde hans plugg så att säga.. Vid halv 12 åkte han hem och jag gick och la mig trött som jag va.
Sov länge igår och på eftermiddagen var det fika hos Ichbelle med alla bejbs, lika mysigt som alltid. Därifrån bar det av in till Gamla Stan för att gå till Cattelin, det va mojito och tequila kväll där och steffi provjobbade där så varför inte gå dit. Det va inte så värst kul eftersom det jag skrev i början av inlägget inträffade på vägen dit och jag mådde inte bra när jag gick in.. Men jag köpte lite drinkar och dansade ändå. Nån måtta får det ju vara! Vid halv 2 åkte jag och buubiis (Steffi) till Kungsholmen där Felix och hans kompisar befann sig. Det var rätt skönt att komma in nånstans och kunna chilla bara.. Steffi kände sig hängig och la sig vid 5, efter att vi badat nakna i jacuzzin som fanns där haha, alltid lika kul! Jag, Felix, Amanda och Tom gick och la oss runt halv 6. Det vart inte mycket sömn inatt kan jag säga.. så det resulterar i att jag är grymt trött nu och har hamnat i ett vägskäl igen.. så jag ska gå på promenad med steff och prata om allt, som vi alltid gör.

All her life shes been waiting for something, someone to take her home. Far away from all those memories, to a place she left behind, to the girl she sees through hurted eyes, back along the rivers of time.



Nu när jag kommit över kampen jag har haft inom mig i mer än ett år, börjar saker jag inte riktigt orkade sörja då komma ikapp mig, på riktigt. Jag har fortfarande inte fattat att du är borta, Farmor. Att jag aldrig mer kommer att få se dig igen. Och jag ångrar nu så mycket att jag inte var stark nog att orka sörja dig när det gällde och vara hos dig när du behövde det.. Att ta vara på den sista tiden vi hade tillsammans. Det är någonting jag alltid kommer att få leva med. Jag var en ynklig människa som inte var tillräckligt stark för att orka. Om jag bara fick farmor, så skulle jag gå tillbaka i tiden, få krama dig igen och säga att jag älskar dig igen. JAG älskar dig. Nu har det iaf slagit mig, att du är borta på riktigt.
Loved you yesterday, love you still, always have, always will <3
STOR SAKNAD. Min fina farmor. <3

// Elin












We all need somebody to lean on

Gick jag till skolan idag enbart för att sitta vid ett piano i en timme och "planka" en låt? Svar JA, det gjorde jag nog.. Det kändes rätt ovärt när jag gick utanför skoldörren och kände att en skinnjacka inte alls räckte som jag trott när jag gick hemifrån.. menmen, man kan alltid vara efterklok! Annars har jag vilat rätt mycket idag, kände imorse att jag inte va helt 100 så jag ville inte chansa och bli sjuk IGEN. Det vore dessutom ett stort misslyckande om jag blev det, då har jag försummat nästan en vecka utav god mat för illamående av penicilinen.. Nej nu klagar jag för mycket! Jag kollade nyss på Glee med mami och papi på TV (fastän jag redan sett alla avsnitt på casttv :P) Imorn är jag ledig och då blire att handla saker till projektarbetet, DANS och resten skriver jag om sen :) jag har en hyffsat planerad helg iaf, iofs för mycket på lördagen.... vet inte riktigt vad jag ska göra, hemmafest eller krogen? hmm.. aja, det löser sig! Nu ska jag lyssna på lite musik och ta en promenad ute i kylan!

Jag slänger in en bild på min UNDERBARA OCH FINASTE älsklingspeffi:

(hmm.. vet inte varför bilden blir sne men.. ni får vända på huvudet)
Så här glad var hon när jag va och prova mjukisbyxor till min dans, haha! Och där satt hon ett braaa tag! I´m making up too you in the weekend! haha, men promenad vare!


Sometimes in our lives we all have pain
We all have sorrow
But if we are wise
We know that there's always tomorrow

Lean on me, when you're not strong
And I'll be your friend
I'll help you carry on
For it won't be long
'Til I'm gonna need
Somebody to lean on


Hakuna Matata



Hitta en asskön version av "Hakuna Matata", haha digga groovet i låten !

Jag har inget vettigt att skriva nu förutom att jag verkligen borde sova... Imorn har jag ensamble, det ska bli hur kul som helst! Bästa lektionen i veckan :) Såå.. Godnatt sötnosar! Sleep well!

/Elin


Det slår aldrig fel



Jag älskar den här låten, va bara tvungen att lägga upp den!

På fredag ska jag och Astrid dansa, iår blir det HipHop/Ragga, körde ju bara HipHop förutmen kände att det här är snäppet roligare! Det är en blandning mellan det här:



Ragga



HipHop

Klippen är fett dåliga men vem bryr sig, det ska bli sjuk kul iaf!
So long, nu ska jag nanna kudden och inte tänka mer.

Byeee

Skola imorroon

Amen heej. Haha som sagt så uppdaterar jag inte så ofta, jag skriver mer när jag känner för det.
Skola imorn då, det är blandade känslor. Det ska bli skönt att få in den gamla rutinen och komma igång med saker! Sen så hoppas jag sååå hårt att den sista terminen blir den absolut bästa. Detta år går jag in för på nytt, allting ska bli annorlunda. Men det är ju en massa skivor och grejer som ska bli så jävla kul ! Ser verkligen fram emot det.
Heja Elin, säger jag bara, haha!

Gårdagen började ganska lungt, jag äter ju fortfarande penicilin så utgångar på kvällarna går ju bort. Dessutom får den här jävla medicinen mig att må illa och inte kunna äta.. det är den vanligaste biverkningen så jag får väl leva med det. Jag mötte Felix i bromma och vi åkte in till stan för att kolla på hörlurar till honom, han hitta ett par sjukt snygga helröda på rea, grymt bra ! Vi gick runt lite, åt mat på kungshallarna och vi åt indiskt (som jag iofs ALLTID äter där, och då menar jag verkligen ALLTID!) vet inte varför det blir så, bara tycker att det är så sjukt gott + att det är gratis refill, haha. Vi pratade & åt, väldigt mysigt! Vi åkte hem till mig en stund sen var jag tvungen att ta mig ut till incest ön som Felix kallar det, haha, kan säkert stämma, ekerö alltså. Så vi tog sällskap till bromma och han väntade med mig tills bussen skulle gå på donken. Där träffade jag Adam från min klass i blackeberg, gudars vad längesen det va jag gick där! Vi sa hejdå och jag åkte ut till kära fam. Sköld och alla andra som va där. Vi spårade som vanligt och hade hur kul som helst ! Lovisa och Isabelle ville kolla på nån konsert som gick på TV, haha, jag va inte taggad att se på Opera så jag och simon flummade istället. Kom hem runt halv 2 och kunde verkligen inte somna ! Vet inte vad det beror på men..
Mami väckte mig halv två idag och tyckte att jag skulle gå upp, (måste ju äte min medicin morgon och kväll så det var ändå rätt bra). Idag har jag verkligen tagit det sjukt lungt! Träffade min bebbo Steffii ett tag och tog det bara lugnt, hoppas att du inte blir sjukt hjärtat mitt. Efter det blev det project runway, en massa morötter och varm mjölk, jag tycker att det är så gott! Men nu ska jag samla mina sista krafter och låta deprissionen över att skolan imorgon välla ut och sedan ta nya tag !

Byyeeee folks !

SjukElin

Jag har nu varit sjuk i 2 dar, och det suuuuuuger !! men jag tror att det värsta va inatt då jag hade som mest feber. Dom tror att jag har fått influensa men eftersom min hals nästan svullnat igen så kan det vara nått annat också.. 11.30 idag blire vårdcentralen ! Jag känner mig lite piggare idag iaf, så får se om jag orkar ta mig in till stan idag :)

So long for now!

/Elin

Strömavbrott

Helluuuu.....
Idag har det verkligen bara varit en seg dag. Jag är fortfarande inställd på att det är thailändsk tid, inte lika mycket dock, men ändå lite. Haha, iofs äre väl till min fördel då jag blir trött runt 8 - 9 på kvällarna, min dygnsrytm är ÄNTLIGEN normal, haha :P menmen.. man vill ju inte bli trött när man är ute på kvällarna så då blire väl till att ställa om till det vanliga. Igår segade jag bara hemma.. hade ont i huvudet vilket jag har idag också + att det är så heeeeemskt kallt ute. Dagen innan det va ja på en inflyttningsfest i årstadal, inte så mycket folk men det va kul! Efter det tog jag tvärbanan hem till Felix och sov där :) vi gick upp rätt tidigt då han skulle träna med sin mamma på morgonen så jag ringde pappa och han hämtade mig i spånga sen så åkte vi in till stan och lämnade mina anställningspapper på Nordea som skulle in då, yey, jag har kvar mitt jobb!! Jag mötte upp Steffi en timme senare och vi drog en fika sen bar det av hemåt :) på kvällen vare tänkt att jag skulle gå ut men alla skulle till olika ställen och jag va inte jättesugen på att dansa så jag stannade hemma och somnade tiiidigt istället vilket va sköönt.
Nu har typ hela bromsten strömavbrott :P dock äre på olika ställen hela tiden. Mitt rum va utan ström inatt men den kom tillbaka imorse, köket hade dock ström då hela tiden men nu är den borta, nu fungerar tvn i vardagsrummet men inte den där uppe, haha. Får se vad som händer till slut :)
Menmen.. nu ska jag fixa iordning mina saker sen ska jag dra mig in till Stan och träääna! Måste komma igång nu, INTE OKEJ!
Ikväll vet jag inte vad som händer, det är ju skola imorn... menmen :)



Jag & Johanna för 2 veckor sedan, jag vill tillbaka..
Mitt paradis på jorden

Letting go of all of the ones who hurt me
Cause they never did deserve me
Can you imagine me?
Saying no to thoughts that try to control me
Remembering all you told me
can you imagine me?
Over what my mama said
And healed from what my daddy did
And I wanna live and not read that page again..

Being strong
And not letting people break me down
You won't get that joy this time around
Can you imagine me?
In a world where nobody has to live afraid
Because of your love fears gone away
Can you imagine me?

Imagine me, being free, trusting you totally finally I can...
Imagine me
I admit it was hard to see
You being in love with someone like me
..





But finally I can...
Imagine me


Letting go of my past
And glad I have another chance
And my heart will dance
Cause I don't have to read that page again


// Elin

Seg

Hej, det är bloggtorka här nu.. så från och med nu blir det bara lite inlägg då och då. Thailand va JÄTTEBRA iaf. Mitt paradis på jorden och jag vill bara tillbaka.. det fick mig att må bättre inombords också. Så jag har hämtat nya krafter för den här terminen. Snart är allt över. Men, nu ska jag sova. Nån bild från thailand slänger jag nog in.

Allt medan vi blir äldre, lär vi oss att vissa personer som vi trodde att aldrig skulle strunta i oss, helt säkert gör just det en dag.
Ditt hjärta kommer att brista, troligen mer än en gång och det blir svårare för varje gång.
Även du själv kommer att ha sönder hjärtan - kom då ihåg hur det kändes när ditt eget gick i bitar.
Du kommer att gräla med din bästa vän.
Du kommer att söka tröst hos en ny älskare, på grund av vad den förra låtit dig gå igenom.
Du kommer att gråta över att tiden går för snabbt och med tiden kommer du att förlora någon du älskar.
Så, ta för många foton, skratta för mycket och älska som om du aldrig blivit sårad, för om du så bara grubblar i 60 sekunder, är det en minut av för evigt förlorad lycka.
Hitta en pojke som säger att du är vacker och inte att du är bra, som ringer upp dig även om du slängt på luren, som stannar uppe bara för att se dig sova.
Vänta på pojken som kysser dig i pannan, som har lust att visa upp dig för hela världen om du så bara var iklädd en säck och som håller din hand inför sina vänner.
Vänta på honom som regelbundet påminner dig om hur mycket han älskar dig och om vilken tur han har som får vara med dig.
Vänta på honom som säger till alla sina vänner: ' Det är hon... '

Njut av livet medans du kan. det blir vad du gör det till. / Elin

RSS 2.0