Fierce



Denna tjej brevid mig är GRYM! Och pricken över I på denna bild är ju våra fina studentmössor, 10 veckor och 5 dar kvar till FRIHET! Love you min schnygging, vi är FIERCE!

Nu ska jag ut på promenad :)
Puss // Elin

Godnatt









Tuesday



När vi är frigjorda från vår egen rädsla,
frigör vår närvaro automatiskt andra.

Saturday




It´s about feeling free




Thursday around lunchtime



Can i have this dance




Att ignorera faktum tar inte bort faktumet.



Älska de du kan.
Rör vid de du kan nå ut till.
Låt de andra gå.

Wooork

NU har jag jobbat klart för idag och jag kan säga att jag är grymt trött i huvudet.. Men jag har två st unga sköna människor som också "extra" jobbar fast med ambitioner att verkligen börja jobba här, att sitta och prata med vilket är väldigt roande! Dem visade mig "godislådan" där vi ska lägga en massa godis som vi ska äta när vi jobbar, haha! Alltså, man får plocka där när man vill. Vem kommer att vara där oftast?
Något som slog mig idag var när jag satt och reggade och jag hade skrivit in ca 200 st födda mellan 1935 - 1970 så helt plötsligt kmr det en med pers nr 910511?! Jag kan säga att när jag såg det så kände jag mig gammal..pensionssparande liksom? Men vill man vara på den säkra sidan så :) haha!
Nu ska jag iaf bege mig hemmåt. Antingen så ska jag till Freja på Ekerö ikväll för chillkrök eller så blir det att vara hemma, ta det lugnt och sova tidigt. Min kropp säger Ekerö, min hjärna säger sova.. såå. Jag tror att jag behöver få sova ut åp riktigt.. menmen. Resten av veckan blir det jobb och på fredag ska jag som sagt ut och fira världens bästa Isabelle!
Min sista önskan nu är att pendeltågen INTE har fuckat sig så att jag kommer hem fort..! Haha.
Hare braaa så länge!
Puss /Pelin

(blev nått konstigt med publiceringen.. menmen)


Goodnight sweetheart well it´s time to go

Hemkommen från en mysig fika med världens finaste flicka ! Girl, you´re adorable <3
Nu ligger jag nerbäddad i min säng och ögonlocken är tunga. Hoppas att ni har ett bra lov !



Puss /Pelin

Favorit i Repris

Jag är döööd efter jobbet.. har typ ont i huvudet.. Men, jag var grymt duktig som jobbade idag, har tjänat pengar som är välbehövliga!! Helgen spenderades i Falun, riktigt skönt och mysigt. Bara att få komma bort från sthlm va en befrielse. Men ikväll blire fika med astrid, så länge som min hjärna orkar..
Ha en fin måndagskväll!
Puss // Pelin



RSS 2.0