Jobbet igen.

Jaha nu sitter jag här igen. Fick gå upp tidigt, tidigt idag eftersom älskling börjar halv 8 :S stackars.. Jag kom också tidigt såklart, halv 8 var även jag på jobbet när jag egentligen börjar kl 9. Då kommer all post och allt som ska göras :P just nu är det rätt lugnt. Inte mycket att göra, lite synd, men min lön är ju inte direkt dålig, så det gör inget om det blir 6 timmar om dan ändå. Blir nog lite olika varje dag.. rätt mycket dötid emellan allt som ska göras just nu iaf. Hinner ju sitta och skriva i lugn och ro tom :P. Menmen.. ska väll börja sortera och paketera lite verifikationer nu kanske ^^

I helgen tog jag det mest lugnt, var rätt skönt faktiskt.
På fredagen jobbade jag och sen åkte jag  och mami på ansiktsbehandling hos lotta, (mammas kompis, min kompis mamma :P) hon har en egen salong i söderhallarna, med en massa krämer, smink, tvålar och godsaker. Det var suveränt som alltid. Så har fräscha nynoppade ögonbryn och hn mår bra. Sen när mamma fick, så lärde mig lotta hur man hanterade kassan, ojoj.. haha, det var skiitkul :D kände mej värsta viktigt xP aja.. Fick ta gratis smink från korgen där det fanns provexemplar och lite sånt, yey ^^.  Efter det bar det hem till Rickard. Jag hade inte ätit nån lunch så jag köpte en youghurt med flingor ovanpå (kommer inte ihåg vad dom heter) och en Wasa knäckebröd, mums! Jag var superhungrig. Sen när jag kom hem till Rickard så vare tydligen mat :P haha. Men man kan aldrig veta med dom, ibland äter man vid 5 ibland 6,7,8 haha, så va lika bra å äta nånting. Vi myste bara under kvällen och kolla på film och så. Båda var rätt trötta så vi somna.

I lördags vaknade vi kl 12 och var rätt trötta. Vi åt frukost och kolla på tv. Jag åkte hem vid kvart över ett då jag skulle hem och måla naglarna och tånaglarna på mattias. Haha, Jojo och matte gifter sig på lördag och det var svensexa det gällde. Haha.. tyckte faktiskt synd om honom. Dom kom i matte sandbergs ljusblå/grå cab, mattias satt i baksätet med en vit kaninluva som man knäppte vid hakan, ett hawaii halsband och enbart ett par speedo badbrallor (den tajta lilla modellen) Och han var rätt så borta :P  Han hade inte fått nån frukost och hällt i han 9 shots, varannan lakrits varannan nån 98%. Sen hade han fått 2 korvar, sen vare 9 shots till likadant. Han mådde inte så bra hos oss sen.. Dessutom hade dom vaxat hela hans kropp. Ushush.. iaf. Sen kom jojo och pappa planerade bröllopet med dom. Senare kom mammas kusin och hans fru från göteborg upp till oss och hälsade på. Mamma och pappa var hemma och hitta på nått med dom. Sen åkte jag till Isabelle och gänget och hade en allmänt mysig kompiskväll. Vi åt, spelade spel, snackade och hade skitmysigt. Va längesedan det var så mysigt. Det kändes som det riktiga gänget igen. Vid halv 12 åkte jag dock hem till älskling och sov där. Hans familj är på landet så han e ensam hemma. Vi kollade på matrix och gosade och sen somna vi.

På söndagen vare upp tidigt för att testa micken i rissne så att allt var klart tills på onsdag, ska bli så himla bäst. Sen åkte jag o paps o hämtade sofia hos issa, sen drog jag och S in till stan och träffade ahnna och emelie för lite shopping av prylar. tihi. Ringde älsk och bestämde att vi skulle äta Sushi till lunch/middag. Så det bar hem dit till en mysig och skön hemmakväll.

Oj vilket långt inlägg det vart nu, haha. Jaja, hope you enjoyed it!

Puss i pannan!

Jobbet.

Hej bloggen. Jag vet att ingen knappt läser längre, jag suuuuuuuuuger på att skriva. Men nu äre ju sommarlov och jag har inte haft tillgång till dator hela tiden. Menmen, nu börjar man jobba igen och det är både skönt och lite tråkigt, skolan börjar om 1 månad och 2 dar (om man räknar enligt datum), vilket jag inte ser fram emot. Ush.. Ikväll är det iaf  TOWER OF POWER som gäller på sthlm jazz festival, ska bli så jävla fucking coolt och kul! Sen ska ju även yellowjackets, Mary J Blight och några andra spela, vilket också blir två tummar upp. Lääängtar, jaja, ska väl sätta igång med bokföringen o allt som ska göras nu igen. Hoppas ni har en trevlig sommar ni som iaf tittar in nån gång :)

Puss!

It´s true.

                         
                                                         Du är min stora kärlek, finns ingen som du.


                                                       spanien hkehk spanien

<3

Okej.. jag säger som det är.. att blogga är INTE min grejj. Gör så mycket annat och bloggen känns helt oviktig :S.. men hmm aja.. får väl skriva lite då och då :) Det duger gott och väl :)

Idag har jag jobbat. Kl ringde 05.20 när jag låg och sov som skönast ute på rickards landställe på blidö. Var där i 4 dagar, UNDERBART! Älskar att vara ute i skärgården och på landet, så tyst och skönt o mysigt. Jobbade till 1 och har tjänat 720 spänn på 4½ timme idag, love my job. hihi ^^

Livet är rätt bra just nu, eller det är super. Längtar INTE till skolan. Vill bara ta studenten och läsa till frisör/stylist. LÄNGTAR!

vad gör ni för nått?
Puss!

RSS 2.0