Falun Baby!

Nu drar jag till Falun och mina hoes!
Ska köra i 3 timmar nu och jag är helt slut sen dansen.. men vafan, kaffe och godis blir det på vägen.
Det bästa när man ska "åka bort" är ju att man har ett skäl till att köpa godis, lovely! haha.
Nejmen, seeyah på Söndag!
Pusssssss


Haiti



Den här videon, helt otrolig. Några av världens absolut bästa sångare och sångerskor.
Jennifer Hudson, Jamie Foxx, Celine Dion, Fergie, helt otroliga och jag gillar verkligen Pink i denhär videon, hennes röst är verkligen, from above.. Helt sjukt vilken röst hon har!! Och alla andra som är med också, tror att det är Kanye West, Usher, Mary J Blige, Josh Groban, Janet Jackson, Miley Cyrus, Adam Levine och en massa fler. Budskapet kommer väl inte fram så jättebra kan jag väl tycka dock.. men om man tänker på vad det är alla sjunger om och för, så känns det bra ändå. Gilla även rappningen i slutet, det är bra, men inte alla snubbar som är overtunade som fan.. inte snyggt, men, Pink killed it säger jag bara, sjukt bra!
3.20 - 3.40, bästa!
Enjoy it!

// Elin

Godnatt




Det är inte styrkan som avgör slaget

Det som stör mig mest just nu, är människor som ligger där nere på botten, gråter efter bekräftelse, klagar på hur dåligt dem mår, men inte vill ta sig därifrån. Vad kan man göra då? Ensam är stark, man måste kunna vara för sig själv, tänka på sig själv och inte bry sig för mycket om vad andra tycker och tänker, samtidigt som man inte ska vara egoistisk och stolt. Men hey you, you´re coming nowhere with that attitude. Cheer up!
Jag har ändrat mina värderingar lite här i livet, men det är inget jag kommer att skriva om här. Sen kommer jag nog inte att blogga så jättemycket mer efter det här. Lägger in lite bilder och musik då och då, lägger in låttexter som beskriver min dag bäst typ och ibland om det är en riktigt bra dag, kanske jag slänger in nått inlägg :)
Nu ska jag plugga lite, snartsnartsnart..!!!

"Det spelar inte så stor roll att man kan och vet, som att man vill och törs"



// Elin

--

Worthseeing


is people stretching


in their being





Love

Jag skrev ju inget inlägg på alla hjärtans dag, så jag kan skriva ett litet nu, det blir ett citat ur filmen Valentine´s day:

Ashton: But how did you know that it would work out with your wife? How could you be so sure that you would be happy together?
George:
It was easy!
Ashton: well tell me!
George: I Married my best friend.

En liten tankeställare, ens pojk/flickvän är ju inte bara ens partner utan också ens soulmate och bästa vän, en person du ska vilja leva med resten av ditt liv. Den personen kanske redan finns i ditt liv bara att du ser på den med andra ögon? Det kanske finns ett skäl till att ni varit så pass nära varann så länge? Det är både konstigt men säkert, sant, det kan ju finnas ett skäl. Jag drar slutsatsen iaf att vänskap + attraktion = Kärlek, saknas vänskapen är man kanske bara sjukt tänd på den personen för dens yttre (inte också såklart) och finns det bara vänskap men ingen attraktion, då är det bara, vänskap. Jag tror dock på att känslor kan byggas upp om man vill det eller under tiden man lär känna personen bättre, det handlar bara om att våga. Men jaa.. nu vare inte tänkt att jag skulle skriva värsta analysen av vad kärlek är så jag tror att jag låter min hjärna analysera dagens händelser i sömnen istället. Såå det var det jag hade och komma med idag.
Nu, nanna kudden och sova, kan knappt hålla ögonen vakna..

Pusss/
Pelin

I´m Already Gone


Nattfika



Fika med finaste Astrid <3

Danslåtar


Låten vi dansade till idag, Big Brovaz - Don´t matter



Förra veckans låt, Kardinal Offishall - Burnt

sen till den stora frågan som jag alltid överväger..
Blond vs. Brunett?
VS

Blir ju alltid blond inpå våren...
// Pelin

And so it starts

Har varit på bio ikväll med min bror och mina sisters Simon, Lovisa och Sofia !
Det blev valentines day ^^ haha, trodde först att det skulle vara amerikanskt klyshigt flumm, men icke sa nicke, tom simon gillaren tror jaa ;)
Jag rekomenderar er att se den iaf, det är typ aaaasmånga kända skådisar i den som gör det roligare, skådisar som:
Jessica Alba, Jessica Biel, Jennifer Garner, Queen Latifah, Anne Hathaway, Emma Roberts, Julia Roberts, Jamie Foxx, Ashton Kutcher, Patrick Dempsey och Taylor swift (som är så jääääääääääääääävla underbar och snygg!) Helt enkelt, en underhållande film :)
Nu sitter jag och tittar på TV och en sak ska jag säga er, jag har gjort lite boknningar av saker.. men det får ni veta senare ;)

And in the end it´s all about those three words.... Let´s get naked!!!
Pussssss
//Peliin

Sweet dreams


Jag är stolt över mig själv ikväll, den här bruden tog sig nämligen ut till kungsängen och red utomhus i 1 timme i 19 minus grader!! Jag höll på att dö några gånger av köld men lite får man väl stå ut med! haha, såå imorn börjar jag seeent och har då sovmorgon så jag ska sova läänge som jag nu gjort mig förtjänt av! På Idh B idag hade vi dessutom lågintensiv träning (= lägre tempo, längre tid). Så vi körde dopp-boll, innebanndy, åkte inlines runtrunt, badminton och sen stretch. Vi hade på oss pulsklockor och våran puls skulle ligga mellan 100 - 150, översteg vi fick vi sätta oss och ta det lugnt.. det är ju assvårt att kunna lira innebandy eller dopp-boll eller vad som om man inte får ta i ju :P fighting spirit liksom.. haha. Aja, det va värt iaf, jag har kommit igång bra nu!
jävligt seriösa bilder, men vem har sagt att ridbyxor inte är sexiga? ;) vare inte så, piska, läderstövlar och kavaj? hahahah
Nu ska jag soooova, imorn har jag bara ensamble.. me like !
Sweet dreams!
jag tänkte lägga in en låt som jag ville hedra alla haitioffer med.. men bloggen fuckar så jag kan inte lägga upp videoklipp eller redigera mina bilder... hmm. Aja! Sova vare!

Goooooooooooooooodnatt !
// Pelin

Kul i skolan

Astrid
hahahaha, vissa har inga liv, men vad bryr vi oss om det?
Idrott om en halvtimme, yeeeyyy
// Pelin

Hate to say i told you so

Jag är verkligen bra på att genomskåda människor och veta redan i förtid vad som kommer att hända, grattis till mig? haha. Vänner är inget som man bara kan byta ut, om man kan göra det så är det nått som inte står rätt till. Menmen, man lär sig av sina misstag och jag har lärt mig så extremt mycket av allt som hänt på senaste, i slutändan måste man ta sig själv i första hand för att kunna ta sig vidare. I knoow that now :)
So, hate to say i told you so
Har varit hemma och kollat på Mästarnas mästare & Vinterspelen med familjen, haha jag älskart! Båda programmen är bra! Jag är ju en liten idrottare längst där inne.. jag kunde faktiskt ha blivit stor ;) men man gör val här i livet ^^
Nu kollar jag på so you think you can dance och ska alldeles strax ut på en promenix!

Btw så kom det upp planer om att åka till London i mars, Jag, Lovisa och Sofia. Hittade resa och boende för 400 spänn??? åker onsdag kväll - lördag morgon. Vore så jääääääääävla skönt att komma bort och åka iväg med mina sisters! Vi håller tummarna för att det går igenom!
Men nu blir på med mjukisarna och jackan och ut i mörkret !
Godnatt folks!
Puss / Pelin

Trötter

Tjoo party people!
Det är inte jag idag kan man säga. När jag skulle ta mig till skolan så var jag på bra humör men det ändrades snabbt när jag inte fick gå på bussen för att bussen var "överfull" jo tjena.. jag hade kommit in i mitten. Lite roligt bara att Hanna klev av bussen jag ville på när jag va på mitt bästa humör ^^ haha.. nee men jag tog mig hemåt igen och satte mig och skickade in mina fotouppgifter till min lärare och sen satt jag läänge och pluggade körkortsteori, snart så mina vänner, är jag ute och far på vägarna, höhö, gjorde distanstest på nätet och jag hade bara 5 fel så jag hade blivit godkänd om det varit teoriprovet!! tjuhuu, dagens lycka :)
// Pelin

My life is not what it used to be

Jag är trött på att gråta mig till sömns varje natt.. Alla sömnlösa nätter när jag inte kan göra något annat än att gråta och hoppas på att jag kommer att må bättre någon dag och hitta tillbaka till mig själv. Alla tankar som snurrar runt i huvudet om och om igen och känslan av att inte räcka till som skrämmer en så mycket att man till sist backar för att man inte litar på sig själv. Tanken som sporrar en i huvudet hela tiden att du måste vara stark, du måste stå på dig och längtan efter att tiden ska läka alla sår som ligger och skaver under ytan. Alla måsten om hur det borde vara, som man inte riktigt uppnår för att man tappat tråden man en gång hade. Hela tiden döms man för att man gjorde ett litet felsteg man själv inte visste om och plötsligt finns det ingenting som man kan göra. Finns det någon där ute som vill hjälpa någon att stå rakt när man fallit så långt ner att man inte längre kan resonera kring sina egna val. Man bara fortsätter att leva livet, gör det man blir tillsagd utan att njuta av det. Hur kunde det bli såhär? Varför gjorde du såhär mot mig? Och frågan jag ställer mig hela tiden, vad har jag gjort för att förtjäna det? Ser du nu, hur illa du egentligen har gjort mig? Det tror jag inte. Men jag kan inte skylla allt på dig längre, du finns inte längre i min värld, det är mitt ansvar att ta hand om mig själv nu. Det enda jag kan göra är bara att hoppas och tro på att livet är bättre än såhär.


Godnatt

Va hos Isabelle i torsdags och fotade inför ett fotoarbete, det handlade om porträtt i olika miljöer och redigera den, grovt om man ville, så här blev det iaf:


Kom precis hem från brommaplan, drog dit och tog en öl med Matte & Chulle efter jag vart med Hanna hos mig och myst :) så nu äre sovdags.. Skriver mer imorn när jag har tid :)

// Pelin

Min dag om man ska vara konkret som det heter

08.10 - 09.10 = Specialidrott
-
Hur man tejpar skador, AJ vad ont tejpen gjorde att ta bort..


12.30 - 13.30 = Massage !!
- Så jävla skönt det behövde jag verkligen.. jag somnade.. Världens bästa lotta<3



14.45 - 16.00 = Idh B, Spinning medelnivå på friskis & svettis!
- Lite snabbt miljöombyte efter den sköna lugna massagen, men jag körde hårt iaf! Kul var det!
18.30 - 19.30 = Ridlektion, utomhus!!
- Har saknat o komma ut till stallet.. det var skönt att vara tillbaka i den lugna miljön, fastän det va snöoväder och en massa snö på banan så vare kul, jag var dock slut i kroppen efter spinningen och hästen jag red är räätt så stark, haha, kleniselin.


Har inga bilder när jag rider på min bärbara.. tyvärr =) har bara på min söta polle
Kort och konsivt, typ inte men.. :)
Men det viktigaste av allt. JAG HAR HELG NU, wohoo!! Och imorn äre som sagt frukost dejt med hanna :)
Såå.. "fredagsmys" haha :)
Sov gott folket, hoppas att ni också har en bra vecka!
// Elin


But to look beyond the glory is the hardest part

I have often dreamed
Of a far off place
Where a hero's welcome
Would be waiting for me
Where the crowds will cheer
When they see my face
And a voice keeps saying
This is where I'm meant to be

I'll be there someday
I can go the distance
I will find my way
If I can be strong
I know ev'ry mile
Will be worth my while
When I go the distance
I'll be right where I belong

Down an unknown road
To embrace my fate
Though the road may wander
It will lead me to you
And a thousand years
Would be worth the wait
It may take a lifetime
But somehow I'll see it through

And I won't look back
I can go the distance
And I'll stay on track
No I won't accept defeat
It's an uphill slope
But I won't lose hope
Till I go the distance
And my journey is complete

But to look beyond the glory is the hardest part
For a hero's strength is measured by his heart

Like a shooting star
I can go the distance
I will search the world
I will face its harms
I don't care how far
I can go the distance
TillI find my hero's welcome
Waiting in your arms...

I will search the world
I will face its harms
Till I find my hero's welcome
Waiting in your arms...



Thailand, teleportera mig dit nu!

Why even bother? It´s not worth it!

Helluue!! Vaknade idag och för första gången på läääänge känt mig pigg och haft lust att verkligen gå upp! Det var otroligt skönt. Jag gjorde mig en rejäl frukost och satt länge och njöt av den. Smart som jag är så kollade jag även SL innan jag åkte till skolan och ja, alla pendeltåg va inställda. Så, det va bara o bita i det sura äpplet och ta bussen till rissne och åka därifrån och bussen va KNÖKfull. Stod nästan tryckt mot framdörren, men jag skulle med! :P haha. Men som sagt, som alltid nu så är allt försenat och jag hade en tid hos rektorn idag som jag inte hann till så jag fick en ny tid senare på dan och hade då plötsligt lång tid på mig att hitta på nått, så jag tog en sväng på götgatan och handlade 2 söta tröjor och ett par "halv" lackleggings, måste nästan lägga upp en bild på dem för att ni ska förstå, skiiitsnygga va dem. Dem behöver även extrajobb på bik bok varannan helg så ja ska skicka in CV, det vore lite skoj :) jag har ju mitt jobb på la banken men det är ju inte på helgerna såå. Jag tog mig till skolan och hade lite möten sen vare religion, en oseriös lektion tack och lov så vi satt mest och flummade. IV valen va inställda idag också för att det var debatt i aulan som även spelades in, sänds på onsdag SVT 24 typ. Det blev lite segt och några av oss kände att vi ville gå men eftersom dem spelade in så gick det inte. Haha, då utlöses tjuvlarmet så att alla börjar garva och då sprang vi ut. Dem var duktiga och det var intressant att lyssna på dock, heja miljöpartiet säger jag bara!
När jag kom hem så slocknade jag i soffan direkt! Va så himla trött och vaknade av att mamma och pappa satt brevid mig, haha, rolig känsla. Vi åt middag och kollade på Navy CIS och 2 1/2 men och jag o mamsi spelade rock band som vi börjar bli grymma på nu alltså, vi spelar väldigt ofta nu, haha, skrattar jämt :) Sen tog jag en promenad med min favorit Hanna, det va riktigt mysigt och jag kände mig lugn när jag va med henne, så som det ska vara :) Vi ska på "frukost dejt" på torsdag innan hon börjar skolan, jag kommer att vara en zombie innan jag får kaffe haha, men det kommer blir mys.
Nu ligger jag och kollar på Scrubs och ska snart sova. Börjar 12 imorn och vi ska till ett hinduiskt tempel med religionen, lite skojjit att se såå, sovmorgon för mig :)
Nu äre dags att sova och kom ihåg, vänner är den familj vi själva väljer! Jag är lyckligt lottad som har den stora familj jag har och skulle aldrig önska mig något annat.
Godnatt folk, sweet dreams :)
Puss / Elin
Jag och H på allsång på skansen sommaren 2007 <3
Ge mig sommar NU!


RSS 2.0